Sunt

Denisa Busuioceanu

Psiholog

Permanent căutăm echilibrul între viața personală, profesională, socială și familială. Deși acest echilibru nu e tocmai ușor de realizat, calea spre echilibru poate fi descoperită cu ajutorul ședințelor de consiliere.

Împreună putem descoperi echilibrul!

Mă bucur că citești acum aceste rânduri și afli despre mine lucruri care ar putea să te intereseze sau nu …

Am terminat facultatea de Psihologie în anul 2008. După  12 ani în care am lucrat în corporaţii și multinaţionale am hotărât să îmi urmez visul din adolescență și să las la o parte teama, luând decizia să-mi schimb direcţia în viaţă.

Dumnezeu înzestrează pe fiecare cu câte un dar, iar eu am simțit că darul meu este empatia.

Mi-am dat seama mai târziu, cu câtă ușurință și intuiție mi-am ales drumul în viață, când am decis să urmez facultatea de Psihologie. Practic am ales să dezvolt acest dar.

Iubesc ceea ce fac și îmi practic profesia cu bucurie și dedicare; este un privilegiu să găsesc împreună cu clientul resursele existente pentru a merge mai departe și a face față provocărilor vieții. În fiecare dintre noi, chiar și atunci când nu credem, există aceste resurse. Important este să ne lăsăm ajutați și să nu ne punem singuri limite.

Din anul 2013 lucrez ca psiholog în propriul cabinet, având următoarele specializări acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania:

  • Educație parentală
  • Psihologie clinică
  • Psihologia muncii
  • Psihologia transporturilor

Dezvoltare profesionala continua ma ajuta sa fiu de un real ajutor oamenilor care vin înspre mine.

Am parcurs nivelul I de formare EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Sunt în proces de formare ca și psihoterapeut în Psihoterapie Ericksoniană în abordarea copilului, cuplului, familiei și Hipnoză Clinică.

Din anul 2014 lucrez în colaborare cu un renumit medic oncolog, oferind servicii de psihooncologie și consiliere psihologică persoanelor cu diagnostic oncologic și aparținătorilor acestora.

Experienţele variate şi toată bogăţia emoţională acumulată de-a lungul timpului mă ajută acum să fiu cea sunt azi, un psiholog care se bazează pe neutralitate, interactivitate și flexibilitate în ședințele de consiliere.

 

Scroll to Top